Ilmastointipuhdistus Hämeenlinnan ja Kanta-Hämeen alueellaIlmastointipuhdistus

Lopen LVI-Tekniikka Oy, ja sinun on helpompi hengittää

Toimiva ilmanvaihto ja säännöllinen puhdistus vähentävät huomattavasti kosteus- ja homevaurioiden riskiä. Puhdas ilma on terveyden perusedellytys, ja ehkäisee monien sairauksien ja allergioiden syntymistä. etenkin talvisaikaan näiden asioiden merkitys korostuu arkipäivän elämässä. Nauti perusasioista ilman turhaa kikkailua. Puhtaassa asuinympäristössä voit paremmin.

Ilmanvaihtokanavat likaantuvat käytössä vähitellen. Tämä voi ilmetä hajuhaittoina tai ilmavirtojen muutoksena. Myös kanavien paloturvallisuus heikkenee likaantumisen myötä. Lopen LVI-Tekniikka Oy suorittaa ilmanvaihtokanavien nuohousta ammattilaisen ottein. Säännöllisellä puhdistamisella varmistat kiinteistön turvallisuuden ja pitkäaikaisen asuttavuuden.

Koska on syytä ryhtyä toimeen?

Ilmastointikanavat kannattaa puhdistaa täydellisesti omakotitaloissa ja muissa normaalikäytössä olevissa rakennuksissa vähintään kymmenen vuoden välein. Sen sijaan koneelliset suodattimet tulee vaihtaa joka vuosi, mieluummin pariinkin otteeseen. Jos ilma haisee tai tuntuu tunkkaiselta, on syytä ryhtyä tutkimaan tilannetta mahdollisimman pian. Jokainen kiinteistö on yksilöllinen tapaus. Puhdistusväli on riippuvainen asuinalueesta, käyttökuormituksesta ja IV-järjestelmästä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!