LVI-suunnittelu

Lopen LVI-Tekniikka Oy-ratkaisun avaimet

Suunnittelemme rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmiä. Takaamme toimivat ja tarkoituksenmukaiset ratkaisut yksilöllisesti kohteen mukaan. Keskeisiä huomioitavia seikkoja ovat rakennus- ja asennustapahtuma, ympäristöystävällisyys, pitkäikäinen kestävyys ja kokonaiskustannukset. Suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan toiveet, ja kohteen vaatimat toimenpiteet. Voit huoletta luottaa osaavaan palveluumme, ja kattavaan kokemukseemme erilaisista kiinteistöistä. Hyvällä suunnittelulla säästät myös selvää rahaa.

Huono suunnittelu saattaa näkyä käytännössä vasta vuosien jälkeen yllättävinä vesivahinkoina, suhteettoman nopeasti tuhoutuvina materiaaleina, hankalina tuotteina ja vaihtelevana lämmityksenä. Suomessa vesi- ja viemäriverkostoon voidaan kytkeä ainoastaan kansallisen tyyppihyväksynnän saaneita tarvikkeita. Valitettavasti kaikilla myytävillä tuotteilla ei ole määräyksien vaatimaa hyväksyntää, ja suurin osa vesivahingoista johtuu vääränlaisista hankinnoista. Suunnittelun yhteydessä huomioimme myös, että saat käyttöösi oikeanlaisen kaluston.

Pihapuussa laulaa lintu?

LVI-työt vaikuttavat käytännössä paljon ympäristöömme. Suomessa rakennusten lämmitys vie paljon energiaa. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan energiatehokas ratkaisu. Lopen LVI-Tekniikka Oy:ssä neuvomme myös miten rakennuksesta ulosmenevästä ilmasta otetaan lämpö mahdollisimman tehokkaasti talteen. Toteutamme jätevesi- ja käyttövedenoton suunnitelmat sinua ja ympäristöäsi kunnioittaen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!